Onze voordelen

Ruime openingstijden

Zeven dagen in de week kun je bij ons terecht voor jouw dagelijkse boodschappen. Je bent van harte welkom van maandag tot en met zaterdag tussen 8:00 en 22:00 uur. Op zondag zijn wij open van 10:00 tot 19:00 uur. Zo kun jij inkopen doen op het moment dat jou het beste uitkomt.

Parkeren voor de deur

Bezoek je onze winkel met de auto? Dan hoef je je geen zorgen te maken over het parkeren. Je kunt de auto recht voor de deur gratis parkeren op ons ruime parkeerterrein. Ook je fiets kun je gemakkelijk direct voor de ingang kwijt. Zo loop je direct de winkel in en hoef je daarna met je boodschappen niet ver terug te lopen.

Snel winkelen

In onze Albert Heijn bieden wij je een groot assortiment producten op een overzichtelijk aantal vierkante meters. Hierdoor zie je in onze winkel eenvoudig waar je moet zijn voor welke producten. Zo kun je snel je boodschappen doen. En sta je met drie personen in de rij? Dan openen wij een kassa erbij! Als extra service bieden wij klanten met slechts een paar boodschappen de mogelijkheid af te rekenen bij onze servicebalie.

Ruim assortiment

Producten van de beste kwaliteit, ruim keuze en een aantrekkelijke prijs. Dat is onze visie op ons productassortiment. Wij doen ons best ervoor te zorgen dat jij al jouw boodschappen op één plek kunt doen. Mis je toch iets van je boodschappenlijstje? Laat het ons weten! Onze medewerkers bij de servicebalie staan je graag te woord. Je kunt ook een bericht achterlaten op het suggestiebord in de winkel of stuur ons een e-mail.

Wij staan voor je klaar

Kun je iets niet vinden? Heb je een vraag over een product? Wij helpen je graag! Ook als je hulp nodig hebt bij het inpakken, staan wij voor je klaar. En lukt het je een keer niet de boodschappen mee te nemen voor je buurvrouw die slecht ter been is? Onze medewerkers bij de servicebalie denken graag met je mee over een passende oplossing. Zo nodig bezorgen wij de boodschappen met plezier aan huis.

Lokaal betrokken

Bij Albert Heijn André Mulder vinden we dat we meer zijn dan een winkel waar je jouw boodschappen doet. Met onze winkel willen we onderdeel zijn van de buurt. Dat dragen wij uit door onder meer lokale muziekvereniging KNA en voetbalvereniging ZAC te sponsoren. Ook werken wij nauw samen met lokale leveranciers om te zorgen dat je typisch lokale producten bij ons kunt krijgen.

Een aangename omgeving

Wij zorgen ervoor dat jij tevreden bent over onze winkel en graag bij ons winkelt. Zo profiteer je bij Albert Heijn André Mulder van allerlei voordelige aanbiedingen. Maar ons enthousiasme houdt niet op bij de artikelen in onze schappen. Omdat veel van onze medewerkers al vele jaren bij ons werken, herkennen zij jou en jij herkent hen. Zo treft je regelmatig een bekend gezicht!

Werken met plezier

Albert Heijn André Mulder biedt behalve een aangename omgeving voor klanten ook een fijne werkomgeving. Dat blijkt uit het grote aantal medewerkers dat al lange tijd bij ons werkt. Ons team bestaat inmiddels uit liefst honderd personeelsleden. Nieuwe medewerkers worden actief gecoacht, waarbij de klant voorop staat. Daarnaast bieden wij in onze winkel plaats voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Want iedereen moet mee kunnen doen in onze samenleving.

Handig

Wij maken je het winkelen graag zo gemakkelijk mogelijk. Zo heb je bij ons geen muntje nodig voor een winkelwagen. Ook kun je lege flessen buiten al inleveren, zodat je niet met een volle tas de hele winkel door hoeft. Onze Albert Heijn is verder voorzien van een geldautomaat, een oplaadpunt voor je ov-chipkaart en een fotoservice. De servicebalie wordt standaard door twee personeelsleden bemand, zodat er altijd iemand is om jouw vragen te beantwoorden.