Over ons

Albert Heijn André Mulder

Albert Heijn André Mulder is een Albert Heijn-franchisevestiging. Franchise betekent dat de winkel de formule van Albert Heijn gebruikt. Zo hebben wij alle AH-producten en doen wij mee met bonusaanbiedingen en spaaracties. Het verschil is dat onze winkel niet wordt aangestuurd door het moederbedrijf Albert Heijn, maar door een ondernemer. Supermarktondernemer André Mulder heeft al meer dan 25 jaar een supermarkt in Zwolle-Zuid. Sinds 10 juni 2015 is zijn winkel een Albert Heijn.

Als Albert Heijn André Mulder willen wij graag deel uitmaken van de buurt waarin onze supermarkt staat. Dat doen we door te zorgen dat je al jouw boodschappen bij ons kunt doen. Maar ook door te zorgen dat onze supermarkt een plek is waar je graag komt. Veel van onze medewerkers wonen in de buurt en werken al vele jaren bij ons. Jij herkent ze en zij herkennen jou. Zo spreek je hen makkelijk aan als je een vraag hebt.

André Mulder over de verbondenheid van zijn winkel met de buurt:

Al meer dan 25 jaar heb ik een supermarkt in Zwolle-Zuid. Ik vind het belangrijk iets te doen voor de buurt waarin mijn winkel staat. Zelf ben ik echt iemand van de verbinding. Daar zorg ik met mijn winkel voor, maar ook clubs en verenigingen zorgen hiervoor. Mensen komen elkaar zo op verschillende plekken tegen. Dat is belangrijk om je thuis te voelen in je eigen buurt. Daarom sponsoren wij de lokale muziekvereniging en voetbalclub. Veel van onze klanten zijn betrokken bij de clubs in de buurt, als vrijwilliger of als ouder. Juist dat maakt voor mij deze acties zo leuk.

 

Hoe het is begonnen?

Supermarkten zijn de lust en het leven van ondernemer André Mulder (1961). Als 12-jarig jochie reed hij al mee met de SRV-man. Op zijn 15e ging hij aan de slag bij de Spar Super en hij heeft de supermarktwereld nooit meer verlaten. Op 13 maart 1991 startte hij op zijn huidige locatie met een Spar Voordeelmarkt. Deze bleek al snel te klein voor de vraag uit de buurt. Het pand werd uitgebreid met 100 m2 en op 17 oktober 1996 werd de winkel een C1000.

In de loop der jaren groeide ook de C1000 langzaam uit zijn voegen. Mensen uit de buurt wisten de winkel goed te vinden en het assortiment nam toe. Elke vierkante millimeter werd benut. Inmiddels is de supermarkt uitgegroeid tot een Albert Heijn met liefst honderd medewerkers. En met de overgang van C1000 naar Albert Heijn kwam de goedkeuring van grote verbouwplannen. De vernieuwde supermarkt van André Mulder zal 300 m2 groter zijn met meer ruimte voor het assortiment én voor de klanten.

Toekomstplannen

Ook in de komende jaren willen wij de buurtsupermarkt blijven die we in de visie van André Mulder altijd voor ogen hebben. De verbouwing van winkel is een eerste stap richting de toekomst. Door bijvoorbeeld ruimere gangpaden zal de winkelervaring van klanten nog aangenamer worden. En omdat er meer ruimte is voor assortiment én voorraad, hopen wij straks geen klanten meer teleur te hoeven stellen omdat een product op is.

Verder in de toekomst willen wij ook de service aan de klanten verder uitbreiden. Online boodschappen doen kan al bij Albert Heijn, maar wij willen dat graag lokaal gaan organiseren. Als het aan ons ligt, kunnen mensen in de toekomst via internet hun winkelwagentje bij Albert Heijn André Mulder vullen. Vervolgens kunnen ze hun boodschappen zelf in de winkel ophalen of door een van onze personeelsleden laten bezorgen.