Verbouwing

 

Albert Heijn André Mulder verbouwt!

Het zal jou als buurtbewoner niet ontgaan zijn: Albert Heijn André Mulder wordt verbouwd. Als eerste worden de parkeerplaatsen aan voor- en achterzijde van de winkel aangepakt. In januari 2017 begint het aanbouwen van liefst 300 m2. Ondernemer André Mulder:

Tijdens de verbouwing blijft de winkel gewoon open voor onze klanten. Het zal misschien even wat lastig zijn, maar het eindresultaat is alle moeite meer dan waard!

In de afgelopen jaren is de supermarkt van André Mulder langzaam uit zijn voegen gegroeid. Sinds de overgang van Spar naar C1000 in 1996 is de winkel eigenlijk niet meer verbouwd. Elke vierkante millimeter wordt gebruikt voor het ruime assortiment dat Mulder als Albert Heijn-supermarkt aan zijn klanten wil aanbieden. Dat gaat inmiddels toch een beetje ten koste van de beweegruimte van de klant.

Met de overgang van C1000 naar Albert Heijn in 2015 werden de plannen voor een grote verbouwing goedgekeurd. De winkel wordt uitgebreid met liefst 300 m2. Dat betekent onder meer dat er straks ruimere gangpaden zijn, zodat klanten makkelijker door de winkel kunnen lopen met hun winkelwagen. Ook is er vanaf volgend jaar niet alleen vers brood, maar ook vers gesneden vleeswaren en kaas te krijgen op speciale bedieningsafdelingen.

Inmiddels wordt de parkeerplaats aan de achterzijde van het terrein bouwklaar gemaakt. Daar zal vanaf januari 2017 aan de uitbreiding van de winkel worden gewerkt. Onder de nieuwbouw wordt een grote voorraadruimte gebouwd. Hiermee heeft de supermarkt straks meer ruimte voor een groter assortiment en dus meer keuze voor de klanten. Ook de voorraad zal in de toekomst groter zijn, waardoor de kans dat er ‘nee’ verkocht moet worden aanzienlijk kleiner wordt.

André Mulder kijkt uit naar de verbouwing.

We proberen de overlast voor onze klanten tot een minimum te beperken. Mensen moeten er rekening mee houden dat ze bijvoorbeeld hun auto wat lastiger kwijt kunnen. Of dat de winkel rommeliger is dan ze van ons gewend zijn. Maar dat maken we straks dubbel en dwars goed in onze mooie nieuwe, veel ruimere winkel!